LÉTO 2010
+9
Garsia
Sisa
Flora
Stitonos
opo
Cyberia
naaru
Kaeldan
Thror
13 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: LÉTO 2010
No já nevím, na jak dlouho se to bude konat...pokud na déle, myslím, že není problém aby to ten dvoudenní celovalhallácký sraz zahrnovalo...pokud je to weekend action, tak by tam asi bylo hodně lidí no...ale to záleží na vás nicméně každý tu mluví o tom kde to bylo loni a jaké to tam bylo ale pro ty co tam třeba loni nebyli, tak by se hodilo nějaké info, link na lokalitu, link na kemp, co se tam dá vyvádět atd...každopádně zatím jsem pořád pro Pasohlávky, protože je to vlastně jedinej návrh tady šup, ať se dá vybírat a přebírat...
Kaeldan- Závislák
- Počet príspevkov : 393
Registration date : 24.07.2009
tajdlenc je to minulé léto:
https://crusaders.forumsk.com/forum-f14/topic-t489.htm
(žádal jsem, aby to přehodili do správné složky, ale...)
https://crusaders.forumsk.com/forum-f14/topic-t489.htm
(žádal jsem, aby to přehodili do správné složky, ale...)
Thror- Wtfskillhordesmashermegaspammer
- Počet príspevkov : 676
Registration date : 12.05.2008
uhh popravde do Nitry az to je teda pekelne z ruky ale kdyz tak na to koukam na ty fotky, hodne me mrzi, ze jsem tam nebyl Port, Tea, Anusik, Thror...všechny bych rád poznal no
Kaeldan- Závislák
Este mam jednu takovou vecnou pripominku, NEKDO BY MEL VZIT FOTAK, protoze z minuliho stazu sou jenom fotky z mobilu
Sisa- Forum killer
- Počet príspevkov : 432
Registration date : 04.05.2008
Sisa napísal:Este mam jednu takovou vecnou pripominku, NEKDO BY MEL VZIT FOTAK, protoze z minuliho stazu sou jenom fotky z mobilu
Ak pôjdem,beriem na starosť,ja som si ho minule nechal doma a spomenul si naň až vo vlakúúú
Broxymo- Wtfskillhordesmashermegaspammer
- Počet príspevkov : 599
Registration date : 14.04.2008
Fotak si uz ukladam do auta abych na to nezapomel ok?
naaru- Zvedavý nováčik
- Počet príspevkov : 59
Registration date : 10.03.2009
tak ja bych se taky pripojil pokud to bude nekde kam jede vlak / bus )
Wzinokino- Ucho
- Počet príspevkov : 4
Registration date : 02.02.2010
Jasný Wzine...
Omluvička všem, řešil jsem v poslední době dost různých jiných aktuálně přednějších věcí, takže jsem tohle dočasně odložil.
No, co teď?
Ten nápad s napojením naší guildovní akce na CELOVALÁCKÝ sraz (kurnik, nemůžu najít na foru - kdy a kde přesně to tento rok plánují, Kaeli, help ) nezní špatně a napadlo mě:
DÁ SE TO UDĚLAT PUTOVNĚ, tzn. :
Den X - 4 dny: Začít můžeme v den X (den začátku celovaláckého srazu) např. - (minus) čtyři dny např. v Lipové (jak jsme byli minulý rok). Je to tam super a Renfri s Xebarkou nás rádi uvidí, přespáníčko je vklídečku za ani ne stovku.
Den X - 3 dny: Výlet do Brna nebo do Moravského krasu nebo do Lednice nebo do Vyškova za Cyberií, Mawe, Tommyangellusem a do jejich skvělého AQUA parku nebo .......... mylyjón možností. Zde prosím o vyjádření, jestli se vám chce SPÍŠ DO PŘÍRODY NEBO SPÍŠ DO CIVILIZACE (nebo obojí ale nastřídačku).
Den X - 2 dny: Nějak mě to táhne furt do Brna, nevím proč, ale asi proto, že se tam dá domluvit nějaká organizovaná činnost - třeba ten paintball, lanový park, vnejhorším vás vezmu do planetária (moooc hezký pokoukání, kdo ještě nebyl, garantuju mu skvělou zábavu), nebo co maj ještě v Brně.
(anebo Den X - 2 dny vyrazit třeba už pomalu na Pálavu, obhlídnout si krajinu, omrknout sklépky :-D a přespat někde např. na hradu (Děvín či Dívčí hrad se nabízí, mrkejte: http://www.turistika.cz/mapy/?s42x=3621190.00000&s42y=5416590.00000&typ=2 )
Den X -1 nevím, s něčím přijďte vy Můžeme ho prolenošit u vody, zahrát si někde volyš, Naaru nám ukáže svůj holý pupek (to se pobavíme šici)
MLUVTE, PIŠTE, PŘEMÝŠLEJTE, už teď začněte šetřit, určitě se do pětistovky nevlezeme, ... ikdyž šetřílci možná jo.
GO COS GO
p.s. už teď všichni přemlouvejme Slováky a Krabata
Omluvička všem, řešil jsem v poslední době dost různých jiných aktuálně přednějších věcí, takže jsem tohle dočasně odložil.
No, co teď?
Ten nápad s napojením naší guildovní akce na CELOVALÁCKÝ sraz (kurnik, nemůžu najít na foru - kdy a kde přesně to tento rok plánují, Kaeli, help ) nezní špatně a napadlo mě:
DÁ SE TO UDĚLAT PUTOVNĚ, tzn. :
Den X - 4 dny: Začít můžeme v den X (den začátku celovaláckého srazu) např. - (minus) čtyři dny např. v Lipové (jak jsme byli minulý rok). Je to tam super a Renfri s Xebarkou nás rádi uvidí, přespáníčko je vklídečku za ani ne stovku.
Den X - 3 dny: Výlet do Brna nebo do Moravského krasu nebo do Lednice nebo do Vyškova za Cyberií, Mawe, Tommyangellusem a do jejich skvělého AQUA parku nebo .......... mylyjón možností. Zde prosím o vyjádření, jestli se vám chce SPÍŠ DO PŘÍRODY NEBO SPÍŠ DO CIVILIZACE (nebo obojí ale nastřídačku).
Den X - 2 dny: Nějak mě to táhne furt do Brna, nevím proč, ale asi proto, že se tam dá domluvit nějaká organizovaná činnost - třeba ten paintball, lanový park, vnejhorším vás vezmu do planetária (moooc hezký pokoukání, kdo ještě nebyl, garantuju mu skvělou zábavu), nebo co maj ještě v Brně.
(anebo Den X - 2 dny vyrazit třeba už pomalu na Pálavu, obhlídnout si krajinu, omrknout sklépky :-D a přespat někde např. na hradu (Děvín či Dívčí hrad se nabízí, mrkejte: http://www.turistika.cz/mapy/?s42x=3621190.00000&s42y=5416590.00000&typ=2 )
Den X -1 nevím, s něčím přijďte vy Můžeme ho prolenošit u vody, zahrát si někde volyš, Naaru nám ukáže svůj holý pupek (to se pobavíme šici)
MLUVTE, PIŠTE, PŘEMÝŠLEJTE, už teď začněte šetřit, určitě se do pětistovky nevlezeme, ... ikdyž šetřílci možná jo.
GO COS GO
p.s. už teď všichni přemlouvejme Slováky a Krabata
Mno, Valhalla sraz se začal vymýšlet asi před měsícem, takže už je to nějak tak vymyšlené a už se jen zapisují lidi - téma ZDE
Obávám se, že tu bude dost lidí co nejsou fanoušky příležitostných pitek, a nutno říct, že Valhalla sraz v Pasohlávkách ačkoli slouží především k tomu aby jste poznali spoustu svých spoluhráčů(a že to opravdu stojí za to), tak se tam opravdu HODNĚ(hlavně první večer) pije a alkohol je nedílnou součástí valhalla srazu...tím nechci naznačovat, že by se tam lidi nebavili i jiným způsobem, ale k Pasohlávkám prostě prvovečerní pitka neodmyslitelně patří...nicméně kemp je tak obrovský, že rozhodně není problém udělat tam CoS sraz a Valhalla sraz odděleně, případně brát ho jen jako nějaké drobné zpestření gildovního setkání, kdyby se někomu nezdálo jak to tam probíhá, takže nemějte strach to už je na vás pro mě jsou na prvním místě každoroční Pasohlávky a pokud se dostanu i na CoS sraz budu rád pokud to vyjde tak, že se budou srazy navzájem spojovat, budu ještě raději
Obávám se, že tu bude dost lidí co nejsou fanoušky příležitostných pitek, a nutno říct, že Valhalla sraz v Pasohlávkách ačkoli slouží především k tomu aby jste poznali spoustu svých spoluhráčů(a že to opravdu stojí za to), tak se tam opravdu HODNĚ(hlavně první večer) pije a alkohol je nedílnou součástí valhalla srazu...tím nechci naznačovat, že by se tam lidi nebavili i jiným způsobem, ale k Pasohlávkám prostě prvovečerní pitka neodmyslitelně patří...nicméně kemp je tak obrovský, že rozhodně není problém udělat tam CoS sraz a Valhalla sraz odděleně, případně brát ho jen jako nějaké drobné zpestření gildovního setkání, kdyby se někomu nezdálo jak to tam probíhá, takže nemějte strach to už je na vás pro mě jsou na prvním místě každoroční Pasohlávky a pokud se dostanu i na CoS sraz budu rád pokud to vyjde tak, že se budou srazy navzájem spojovat, budu ještě raději
Kaeldan- Závislák
Tak jak sem koukal na datum Valhalláckýho srazu, tak tím to pro mě padá...od 26.června až do konce prázdin sem zapykanej...mám tam 2 tábory za sebou...
Ale Marťo ji nak si to vymyslel pěkně...škoda no...snad si to tam užijete i beze mě
Ale Marťo ji nak si to vymyslel pěkně...škoda no...snad si to tam užijete i beze mě
Flora- Drtič
- Počet príspevkov : 178
Registration date : 08.10.2008
tak podle mě to byl jen předbežnej nápad, pokud to třeba většině lidí nebude vyhovovat může se konat CoS sraz uplně jindy a uplně jinde, datum tu nikde ještě stanovený není od toho je tenhle topik aby se vymyslelo něco co bude schůdný pro většinu lidí...
Kaeldan- Závislák
pupek klidne ukazu.. pac chodim do posilky a uz se to zacina tvarovat ze speku do buchet :-D jinak... to co pise Thor by nebylo k zahozeni :-)
naaru- Zvedavý nováčik
- Počet príspevkov : 59
Registration date : 10.03.2009
tak abych se taky nejak vyjadril tak pro me osobne by to bylo nejvyhodnejsi nekde mezi brnem a prahou... nerikam ze dal nejedu, pouze nejvyhodnejsi.... jinak jsem pro kazdou spatnost :-*
Wzinokino- Ucho
- Počet príspevkov : 4
Registration date : 02.02.2010
Ja nemuzu od 23.7. do 18.8. to sem na tabore (pokud se teda oddil nerozpadne, coz je bohuzel taky mozny...), taky bych nejlip bral terminy mimo tyhle data ;-)
Sisa- Forum killer
Pokud byste chtěli tak bych přijel taky i když už oficiálně na vale nehraju a v guildě už nejspíš taky nejsem...jinak samozřejmně že bych zkusil ukecat Olomoučáky včetně Zdenu aby jeli taky...
určitě na mě někdo máte mobilní číslo takže mi pisněte jak to vypadá nemám teď bohužel moc času cokoliv řešit ale o prázdninách bych vás rád viděl
určitě na mě někdo máte mobilní číslo takže mi pisněte jak to vypadá nemám teď bohužel moc času cokoliv řešit ale o prázdninách bych vás rád viděl
Ota- Forum killer
- Počet príspevkov : 413
Registration date : 15.06.2008
Pořád v guildě jsi
Stitonos- Champion of Stromgarde
- Počet príspevkov : 1917
Registration date : 30.07.2008
jojo, za Otu (ne)hraje Cyb:-)
Sisa- Forum killer
Sisa napísal:jojo, za Otu (ne)hraje Cyb:-)
Ota je 76, Cyb je jen 73:D
Chtělo by to už pomalu začít domlouvat, co vy na to ?
Cyberia- Zvedavý nováčik
- Počet príspevkov : 30
Registration date : 29.11.2008
PROTOŽE SRAZ VALHALLY JE 27. - 29. SRPNA, VIDÍM NÁŠ SRAZ NĚKDY OD 24. (MAX 25.)
KDO SE CHCETE VIDĚT, POČÍTEJTE S TÍMTO TERMÍNEM A UŽ POMALU ZAČNĚTE PŘESVĚDČOVAT RODIČE, ŽÁDAT O DOVOLENOU, ŠETŘIT KAČKY
kdo máte námitky, připomínky, nápady,... mluvte teď nebo mlčte navždy ;-)
KDO SE CHCETE VIDĚT, POČÍTEJTE S TÍMTO TERMÍNEM A UŽ POMALU ZAČNĚTE PŘESVĚDČOVAT RODIČE, ŽÁDAT O DOVOLENOU, ŠETŘIT KAČKY
kdo máte námitky, připomínky, nápady,... mluvte teď nebo mlčte navždy ;-)
Sraz LÉTO 2010 - COS + VALHALLA (pasohlávky) začne ppodobně u Oty v Olomiku, pak přesun na jih.
Na první stranu budu psát, s kým se počítá a ingame se pak budeme domlouvat konkrétněji + nápady k tomu všemu atd.
Moc se těším ;-)
THR
Na první stranu budu psát, s kým se počítá a ingame se pak budeme domlouvat konkrétněji + nápady k tomu všemu atd.
Moc se těším ;-)
THR
nvm jestli přímo v Olmu spíš to bude někde v přírodě...ale v zásadě má thror pravdu...
Ota- Forum killer
- Počet príspevkov : 413
Registration date : 15.06.2008
TOŠ JAK DĚCKA?
Přectavoval jsem si tu víc reakcí - jakýchkoliv.
Já se třebA dost těším
Přectavoval jsem si tu víc reakcí - jakýchkoliv.
Já se třebA dost těším
Se mnou to vypadá špatně, do konce prázdnin bych měl sepsat článek a experimenty nevycházejí Každopádně mám ještě měsíc čas, pak mizím na 14 dní pryč.
Stitonos- Champion of Stromgarde
- Počet príspevkov : 1917
Registration date : 30.07.2008
já jsem se tu nevyjadřoval protože mi přibudlo pár starostí, byla dovolená a tak...ale na sraz se určitě moc těším a počítám s ním na 1000% vzhledem k tomu, že CoSáky z realu téměř neznám...jen zatím nevím, jak mi to vyjde, jestli tam budu již od začátku CoS srazu nebo dorazím až na ten vikend kdy se bude konat souběžně i valhalla sraz...tak jako tak, dorazím určitě minimálně na ten závěr, pokud ne dříve...
Kaeldan- Závislák
Porad este nevim, jak presne to budu mit v praci, ale minimalne na ten vikend bych tam taky rad dorazil.
Sisa- Forum killer
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: