25.6. sraz v Brne
+4
Vincent
Stitonos
Solana
Ota
8 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: 25.6. sraz v Brne
Stito me ani tak nejde o guildovni sraz jako o to videt se s tebou.. . myslim si ze Betel a Polikuji.. nebudou mit problem tu zustat, Solana a Selmar nevim.. Dojede Livirin.. a nejspis Ota .. jeste se s nim musim domluvit..
Anonymný- Anonymný
Nevím jak Selmar, ale 18. nemůžu... Mohla bych týden po 25.6. A celkově si myslím, že je to lepší posunout dál než blíž... Ale jak chceš Tak jako tak jsi můj milý Koty zodpovědný za focení každé minuty srazu Jak nebude fotek aspoň 250 najdu si tě a pak tě ani celá Valhalla nezachrání
Solana- Zvedavý nováčik
- Počet príspevkov : 37
Registration date : 17.04.2008
Hmm, tak nevím, jestli bylo šťastné přesouvat sraz, když se tady zatím jen lidé vyjadřují, že se jim nový termín nehodí.
Stitonos- Champion of Stromgarde
- Počet príspevkov : 1917
Registration date : 30.07.2008
Já můžu 2. i 7. Pak si nejsem jistá, ale tyhle termíny tu budu na 100% a nejspíš i 2 další týdny potom... Jako je mizivá pravděpodobnost že bych to za tohodle stavu věcí mohla zvládnout příští sobotu...
Solana- Zvedavý nováčik
No a co takhle udělat sraz v Brně začátkem září všichni již budou mít po dovolených brigádách a návštěvách příbuznych navíc již bude po zkouškovém období . Navíc většina studujících by mělo mít prachy z brigád takže by mohli dorazit. Myslím že všichni budou mít dost času si to naplanovat dopředu takže by to mohlo již konečně vyjít a všichni by se mohli shodnout na termínu . No nechte si to projít hlavou a dejte vědět
Casiopea- Ucho
- Počet príspevkov : 5
Registration date : 30.03.2011
BUdu doufat že začátkem září ještě budu v Česku ... jinak mě to vyhovuje prakticky kdykoliv s vyjímkou posledního týdnu v červenci a prvního v srpnu ale prostě nejsem schopnej si přeorganizovat rozvrh tak abych to stihl v sobotu...v pátek máme se třídou rozlučku a celej výkend mám být u mladé...
Ota- Forum killer
- Počet príspevkov : 413
Registration date : 15.06.2008
Je mi celkově docela jedno kdy sraz bude, ale zrovna moc nesouhlasím s tím že v září už nebudou zkoušky. Například já budu mít asi 2 (minimálně) Ale došla bych asi tak jako tak. U mých zkoušek jeden den učení už nic nezmění... Tuto sobotu, ale nejsem v ČR, takže se učitě neukážu...
Solana- Zvedavý nováčik
Takze je to jasne GUILDOVNI SRAZ je ZRUSEN z důvodu nízke ucasti ..
Lock. Preposilam k vykonu trestu..
Anonymný- Anonymný
Koty napísal:Takze je to jasne GUILDOVNI SRAZ je ZRUSEN z důvodu nízke ucasti ..
Co??? To si děláš srandu, ne? (
A já se táák těšil
Cyberia- Zvedavý nováčik
- Počet príspevkov : 30
Registration date : 29.11.2008
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: